Kennis-maken of inschrijven

Op school is altijd wat te beleven

Naast de lesmethodes zijn er vele andere activiteiten in onze school.

Tutorlezen
Tutorlezen
Een paar keer per week lezen de kinderen bij ons op school met een tutormaatje. Door de hele school zie je alle kinderen lezen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen op verschillende manieren lezen. Zelfstandig of samen met een ander, in de klas, in de leeshoek of op de gang, met een leesboek, informatieboek of een stripboek. Mogelijkheden te over, dit alles om het leesplezier te bevorderen.
2 april
Lees verder
De Mediatheek
De Mediatheek
Elke week kunnen de kinderen hun zelf uitgekozen boeken weer ruilen in onze mediatheek. Het aanbod is divers. De kinderen kunnen kiezen uit lees- en infoboeken. Sommige boeken zijn ook in het Engels te lezen. Binnenkort wordt de Mediatheek vernieuwd en krijgt het inmiddels vertrouwde plekje een totale metamorfose. En dan willen we eigenlijk ook een nieuwe naam voor de mediatheek.
29 januari
Lees verder
Bee-Bot
Bee-Bot
In de onderbouw werken de kinderen met De Bee Bot. De Bee Bot is niet zo maar een robot, het is een programmeerbare robot voor het basisonderwijs. Door met de Bee Bot aan de slag te gaan leren kinderen op een leuke wijze programmeren. Om de Bee Bot te laten doen wat jij wil, moet je commando's ingeven.
29 januari
Lees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren